Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Handbalistii de la Maccabi Castro Tel-Aviv, in vizita la Salina Turda

Eveniment
Tools
Typography

Cu ocazia meciurilor de handbal din cupele Europene, echipa de handbal Maccabi Castro Tel-Aviv a făcut, pe 12 septembrie, o vizită la Salina Turda împreună cu întreg staff-ul echipei şi Flaviu Sâsâeac, preşedintele clubului de handbal Potaissa Turda.

Băieţii au rămas impresionaţi de splendoarea minelor din salină şi de primirea caldă de care au avut parte din partea conducerii Salinei Turda.
Maccabi Castro Tel-Aviv este campioana en-titre a Israelului şi a fost prezentă la Turda pentru turul I preliminar al Cupei EHF unde a întalnit echipa HC Potaissa Turda, acesta fiind priml meci oficial în Cupele Europene disputat vreodată în municipiul nostru.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS