Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Record de vizitatori la Salina Turda

Eveniment
Tools
Typography

Mina de sare de la Turda a fost vizitată în minivacanţa de 3 zile de la sfârșitul săptămânii trecute de un număr record de vizitatori pe zi, în medie de 6000 de turisti pe zi, cifra record fiind îngistrată în data de 15 august de Sfânta Maria: 6302 vizitatori.

Totodată site-ul Salinei www.salinaturda.eu a înregistrat cel mai mare număr de vizitatori unici in luna iulie, aceştia fiind de peste 51.000, iar pagina oficială de facebook Salina Turda Durgău - pagina oficială a fost vizitată de peste 72.000 de vizitatori iar numărul de like-uri de peste 32 000.
Salina s-a bucurat de vizitatori din India, SUA, Rusia, Thailanda, Franța, Italia, Republica Moldova, Ungaria şi foarte multi români.
Numărul mare de turiști se datorează strategiei de marketing promovată de către conducerea Salinei Turda şi aici amintim participarea la târgurile internaționale de turism, promovarea în mass-media şi pe site-urile de socializare.




BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS