Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Salina Turda, vizitata de Selectionata Romaniei de Rugby U16

Eveniment
Tools
Typography

Salina Turda s-a bucurat ieri, 08 august 2014 de vizita unui oaspete deosebit, și anume de selecţionata României de Rugby U16, membrii acesteia aflându-se în Tabăra de Rugby din localitatea Mihai Viteazul în judeţul Cluj, unde participă tot lotul lărgit, format din Selecționatele Naționale Regionale U16:

- Muntenia - antrenor Gagiu Cornel;
- Moldova de Nord - antrenori Condrache Vasile şi Popa Gabriel;
- Moldova de Sud - antrenori Condrache Vasile şi Isac Ionuț;
- Dobrogea - antrenor Cristea Bogdan;
- Transilvania - antrenori Macra Marius și Corț Alexandru;
De asemenea, alături de lot sunt şi antrenorii echipei naționale U16 Marin Marian și Dulgheru Ștefan împreună cu Directorul Taberei Naționale Rus Sorin.
Din cadrul Federației Române de Rugby participă:
- Daniel Mitrea - manager înaltă performanță FRR
- Haralambie Dumitraș - Antrenor Federal
Tabăra de rugby de la Mihai Viteazul se află la cea de a-V-a ediție și se bucură, ca în fiecare an, de sprijinul Federației Române de Rugby, S.C. Turda Salina Durgău S.A., Primăria comunei Mihai Viteazul, Colegiul "Emil Negruțiu", Colegiul Tehnic Turda şi Hanul Moților din Mihai Viteazul.
Tinerii rugbysti au fost impresionaţi de farmecul sălilor imense din subteranul salinei, promiţând că vor mai reveni împreună cu familiile.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS