Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Meci de fotbal Compania de Apa Ariea vs. Presa locala

Eveniment
Tools
Typography

În 21 iulie, Compania de Apă Arieș a organizat, la Stația de Tratare str. Bogata Turda, un meci de fotbal amical între angajați ai companiei și o echipă a presei locale. Partida a fost una viu disputată dar în condiții de maxim fair play de către ambele echipe și s-a încheiat cu victoria gazdelor cu scorul de 9-4 (la pauză 6-1). Ziariștii au trebuit să se recunoască învinși după două reprize a câte 30 de minute, de o echipă a CAA mai tânără și cu mai multe meciuri "în picioare", în ultima vreme.

Echipa CAA a fost formată din Bogdan Bobic, Iuliu Petridean, Ionuț Blag, Dan Pop, Alin Tulai, Cristian Apahidean și Florin Cocus, în timp ce din echipa presei au făcut parte Costică Petruș (Radio Cluj), Gelu Florea (Turdanews), Ionel Ignat (Turdainfo), Remus Pop (Ziarul 21), Cristian Olteanu (Arieș TV), Ovidiu Bucur (Ziar 15 minute), Eugen Pop (Turdanews) Emanuel Petruș (Radio Cluj).
La final membrii celor două echipe s-au rehidratat cu lichide puse la dispoziție de echipa gazdă iar la despărțire s-a stabilit ca o astfel de partidă să se dispute în fiecare lună dacă este posibil.

Imagini în plus - "de la noi" - din timpul evenimentului fotbalistic găsiţi AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS