Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Helene Pflitsch, oaspete la "Teodor Murasanu"

Diverse
Tools
Typography

Şcoala Gimnazială „Teodor Murăşanu" din municipiul Turda, găzduieşte miercuri, 29 octombrie 2014, o întâlnire cu scriitoarea germană de origine română Helene Pflitsch, membră a Ligii Scriitorilor din România.

Evenimentul va avea loc în Sala Media, începând cu ora 13.00.

Prin această acţiune se doreşte ca elevii şcolii, dar şi comunitatea, să intre în dialog cu autoarea, iar această experienţă va fi un argument în plus în favoarea lecturii. Tot în cadrul acestei întâlniri, cei prezenţi vor afla chiar de la scriitoarea Helene Pflitsch, detalii din viaţa ei din perioada în care era elevă a Şcolii Gimnaziale „Teodor Murăşanu".

Activitatea este organizată de Monica Mureşan – bibliotecar, cu sprijinul profesorilor de Limba şi Literatura Română, Camelia Vesa şi Octavian Gruian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS