Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Dezvoltarea inteligenței emoționale pentru 100 de copii din Câmpia Turzii

Diverse
Tools
Typography

Încă un proiect de educație finalizat cu succes în comunitatea tudeană!

“APT pentru Dezvoltare”, proiect desfășurat de Asociația Activ Pentru Tine, a însemnat organizarea de ateliere cu copiii de la Școala Pavel Dan de pe Șarât, având ca scop creșterea inteligenței emoționale.

Așadar, 100 de copiii din clasele 0, a I-a, a II-a, a III-a și a IV-a au învățat despre CREȘTERE (și-au aflat punctele tari, cum se pot dezvolta și deveni mai buni), ATITUDINE (au făcut provocări de bine, au aflat cum să se comporte cu cei din jur) și ALEGERI (cum pot avea controlul asupra propriei vieți sau cum își pot atinge potențialul).

Un total de 5 cursuri, cu o durată de 50 minute fiecare s-au pregătit și oferit elevilor. Întâlnirile au inclus o varietate de activități distractive și educaționale, precum și gustări sănătoase și nutritive pentru copii.

Spectacolul de teatru pentru copii a fost momentul preferat al celor mici.  Piesa "Comoara ascunsă și perla" oferită de Teatrul de papusi OAC a stârnit momente de râsete și dans.  

În plus, proiectul a avut ca obiectiv și implicarea cadrelor didactice, părinților și a comunității locale. Cu toții au fost premiați pentru implicare și participare.

Proiectul s-a desfășurat în perioada 5 Octombrie - 28 Noiembrie 2023 și a fost finanțat de Primăria Municipiului Câmpia Turzii.

Despre Activ Pentru Tine:

Asociația Activ Pentru Tine, înființată în 2021, are ca obiectiv educarea și formarea comunității, pentru îmbunătățirea calității vieții și creșterea nivelului de integrare socială. Până în acest moment asociația a ajutat peste 100 de persoane în nevoie, a dus 25 copii nevoiași în tabără, a ajutat 50 de ucrainieni și a ținut ateliere de educație emoțională pentru 400 de copii.

Pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați:

Facebook @ActivPentruTine

Instagram @ActivPentruTine

www.activpentrutine.ro 

Dacă doriți să susțineți activitatea Asociației Activ Pentru Tine puteți afla cum vă puteți implica aici: https://www.activpentrutine.ro/implica-te/ .

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS