Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Iata ce mesaj a lasat Ministrul Agriculturii in cartea de onoare a Colegiului "Emil Negrutiu"

Diverse
Tools
Typography

Vizita Ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, la Colegiul "Emil Negruţiu" din Turda precum şi intenţiile acestuia privind învăţământul în domeniul agricol au fost cuprinse în mesajul pe care ministrul l-a lăsat scris în Cartea de Onoare a colegiului.

"Pe dumneavoastră o să vă rog şi să semnaţi în cartea de onoare", invita directorul Timeea Gavrilescu, cea care la momentul de surprindere al ministului constantin - " eu sunt primul care semnează?" - a răspuns: "Da, sunteţi primul, n-am ami avut până acum onoarea ca liceul nostru să fie vizitat de un ministru".

Iată care este mesajul lăsat în cartea de onoare a Colegiului "Emil Negruţiu" de către Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin:

Sunt deosebit de onorat să vizitez un colegiu care a reuşit, în perioada de tranziţie, să păstreze tradiţia pregătirii tinerilor în agricultură.

Am dat posibilitatea liceelor agricole / şcolilor profesionale să aplice pentru a face investiţii în baza didactică şi m-aş bucura dacă acest colegiu ar putea beneficia de fonduri europene pentru a da posibilitatea tinerilor să beneficieze de o pregătire practică corespunzătoare!

Vă felicit şi vă asigur de tot respectul meu!

Daniel Constantin
23.07.2015

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS