Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

"Scoala altfel" la clubul de dans sportiv Potaissa Turda

Diverse
Tools
Typography

Clubul turdean de dans sportiv Potaissa a fost, la rândul său, implicat în derularea de activităţi programate pentru elevi în cadrul săptămânii "Şcoala altfel".

Aşa cum se arată şi în comunicatul făcut public de coordonatorii clubului, activitatea s-a desfăşurat în două părţi:

"Dimineaţa am primit vizita elevilor de la Şcoala "Ioan Opriş" Turda cu car e am facut un parteneriat în acest sens.
Copiii împreună cu doamnele învăţătoare au asistat la o prezentare generală a dansului sportiv, a locaţiei unde se desfăşoară antrenamentele, a costumelor de dans, de la începători până la avansaţi.
Dansatorii mai mari ai clubului au prezentat dansuri standard şi latino, iar la final copiii au avut parte de o lecţie de dans cu antrenorii clubului şi cu sportivii prezenţi la eveniment.

După-masa grupele clubului au avut ca invitati la ore părinţii şi bunicii, care au participat alături de copiii lor, la un antrenament mai uşor decât de obicei.
Au studiat pentru prima data Varu-Varu, după care au participat la Dance Battle."

"La toate aceste activităţi au participat ca voluntari sportivii de performanţă ai clubului, care şi-au făcut timp, printre activităţile pe care le aveau ei, şi de activităţile extra ale clubului." se mai arat[ ]n acela;i comunicat.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS