Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Calendarul simularii Evaluarii nationale si al simularii examenului de Bacalaureat national

Diverse
Tools
Typography

Ministerul Educaţiei Naţionale a dat publicităţii, calendarul simulării Evaluării naţionale pentru elevii din clasele a VIII-a şi graficul simulării probelor scrise ale examenului de bacalaureat naţional, în anul şcolar 2014-2015. Aceste calendare au fost stabilite de către Ministerul Educaţiei Naţionale prin O.M. Nr. 5144 din 15 decembrie 2014.

Astfel, elevii claselor a VIII-a, vor susţine în zilele de 23, 24 şi 25 februarie 2015, simularile Evaluării naţionale. În data de luni, 23 februarie va fi organizată proba la Limba şi leteratura română, apoi marţi, 24 februarie proba la Matematică, urmând ca miercuri, 25 februarie, pentru elevii aparţinând minorităţilor naţionale care au urmat cursurile gimanziale în limba maternă, să fie organizată proba la Limba şi literatura maternă. Afişarea rezultatelor este anunţată pentru data de vineri, 6 martie 2015.

Elevii din anii terminali de liceu, vor participa în perioada 2 martie – 6 martie 2015, la simulările probelor scrise ale examenului de bacalaureat naţional, după cum urmează: luni, 2 martie – proba la Limba şi literatura română; marţi, 3 martie – Limba şi literature maternă, pentru elevii aparţinând minorităţilor naţionale care au urmat cursurile liceale în limba maternă; miercuri, 4 martie – proba obligatorie a profilului; vineri, 6 martie – proba la alegere a profilului şi specializării. Afişarea rezulatelor va avea loc joi, 12 martie 2015.

Aceste simulări sunt foarte importante fiindcă îi familiarizează pe elevi cu modul de desfăşurare a examenului propriu-zis şi în acelaşi timp, este un bun instrument în vederea îmbunătăţirii rezultatelor.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS