Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

FUN - premiera oficiala in festivalul initiat de teatrul turdean "Aureliu Manea"

Diverse
Tools
Typography

- comunicat -
Teatrul « Aureliu Manea » va lansa în premieră oficială pe data de 16 octombrie 2014, ora 19.00 în cadrul festivalului, în regia domnului Mihai Măniuțiu, spectacolul musical Fun / Distracţie de James Bosley.

Aceasta îi are în distribuție pe: Romina Merei, Anca Hanu, Marian Râlea, Narcisa Pintea, Flavia Giurgiu, Renata Fabian și Maria Salcă.
Așa cum însuși regizorul o afirmă, "Oamenii și societatea care nu au grijă de copii ca de cel mai prețios capital al lor trebuie să se aștepte numai la dezastre. În FUN e vorba despre un astfel de dezastru uman".
Domnul Mihai Măniuțiu revine cu acest nou spectacol pe scena tudeană, după succesul "Omului cu chitara", lansat anul trecut, la cea de-a doua ediție a Festivalului de teatru turdean.
Domnia sa mărturiseşte "De ce am revenit pe scena Teatrului «Aureliu Manea» din Turda? Deoarece, iată, pentru a doua oară (după Omul cu chitara de Jon Fosse), am avut prilejul de a construi spectacolul în condițiile unui laborator de creație. Deși timpul pe care l-am avut la dispoziție nu a fost foarte lung, faptul că am lucrat în situații de laborator teatral m-a atras și m-a inspirat. Și i-a inspirat și pe membrii excelentei echipe de realizatori ai spectacolului. Teatrul «Aureliu Manea» din Turda are ambiția, pe deplin justificată, de a deveni o scenă importantă în peisajul teatral românesc".
Scenografia spectacolului este semnată de Adrian Damian, muzica Șerban Ursachi, coregrafia Eniko Gyorgyjakab.

Biletele se găsesc la agenția teatrului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS