Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Bani de la Ministerul Dezvoltarii si administratiei publice, pentru construirea Halei Agroalimentare Piata Muresului

Administraţie
Tools
Typography

- comunicat -
Vineri, 3 iulie, viceprimarul municipiului Câmpia Turzii, Avram Gal, a semnat cu președintele Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, un contract de finanțare în valoare de 3,5 miliarde lei pentru obiectivul CONSTRUIRE HALĂ AGROALIMENTARĂ PIAȚA MUREȘULUI, Cartier Blocuri.

Banii provin de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Viitoarea hală va avea o structură de beton armat, alcatuită din cadre formate din stâlpi, grinzi şi plăci turnate monolit din beton armat; fundaţii izolate tip bloc şi cuzinet, închideri cu zidarie BCA şi pereţi cortină de sticlă. Pereţii vor fi termoizolaţi cu polistiren extrudat.

La parter va fi spaţiul propriu zis al halei, două spaţii comerciale, grupuri sanitare pe sexe, un spălător, un punct de colectare a deşeurilor, un spaţiu tehnic/centrală termică şi două spaţii de depozitare, iar la etaj vor fi şase spaţii comerciale, grupuri sanitare și un birou pentru personalul administrativ.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS