Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

O noua sedinta a Consiliului Local Turda pe 27 august

Administraţie
Tools
Typography

Cu câteva zile înainte de debutul celei de-a XIV-a ediţii a Zilelor Municipiului Turda - pe 27 august 2014 cu începere de la orele 12.00 - consilierii locali turdeni se întâlnesc în şedinţă ordinară.

Problemele care urmează a fi dezbătute de membrii forului deliberativ local turdean se regăsesc în ordinea de zi a şedinţei, pe care o puteţi consulta mai jos.

Ordine de zi

1. Prezentarea Procesului Verbal al şedinţei precedente;

2. Probleme ale Direcţiei Economice:
2.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea bugetului pe anul 2014.

3. Probleme ale Direcţiei Impozite şi Taxe Locale:
3.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind soluţionarea cererilor de acordare a înlesnirilor la plata impozitelor şi taxelor locale depuse de persoane fizice şi juridice.

4. Probleme ale Biroului Resurse Umane:
4.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea organigramei şi statului de funcţii ale Spitalului Municipal Turda, aflat în subordinea Consiliului Local al municipiului Turda.

5. Propuneri, întrebări, interpelări.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS