Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Organizarea Zilelor Turzii in 2014, cu avizul comisei de buget-finante. Cine s-a abtinut?

Administraţie
Tools
Typography

Aşa cum aminteam, în afară de raportul de specialitate şi schiţa cu zona de desfăşurare a ediţiei din 2014 a Zilelor municipiului Turda, se afla anexat şi raportul Comisiei nr. 1 a Consiliului local Turda.

Ca să înţelegeţi cât de sec este un astfel de raport, aflaţi că el arată cam aşa: "având în vedere raport de specialitate Administrator Public", "În temeiul prevederilor: Legea nr. 8/1996, OUG 34/2006", "Pentru considerentele arătate mai sus, comisia de specialitate...".
Care considerente arătate mai sus? Adică, foarte pe scurt, pentru că raportul Administratorului public, pentru că L 8/1996 şi pentru că OUG 34/2006.
Adevărul e că rapoartele sunt unele tipizate, de completat cu pixul...
Oricum, ideea este că proiectul de hotărâre privind organizarea zilelor Turzii în 2014 a primit avizul Comisiei 1 cu trei voturi pentru - Emil Molnar (PSD), Cristian Felezeu (PNL) şi Lucian Cordiş (PD-L) - şi cu o abţinere: Lucian Nemeş (PP-DD).
deci se pare că în calitate de membru al comisiei de buget-finanţe a forului deliberativ local, consilierul PP-DD Lucian Nemeş a considerat să se abţină de la a aviza proiectul de hotărâre privind organizarea celei de-a XIV-a ediţii a Zilelor Turzii în 2014.
Anul trecut Lucian Nemeş a fost unul dintre principalii oponenţi ai modului în care consilierii locali turdeni au decis să se organizeze Zilele Turzii, dar mai ales a modului în care s-au atribuit, de către Primăria Turda, serviciile privind organizarea evenimentului anul trecut.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS