Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Compania de apa ARIES investeste in oameni si in calitatea serviciilor distribuite

Actualitate
Tools
Typography

În tot arealul de deservire al CAA se execută lucrări de modernizare și extindere, toate acestea pentru a spori confortul cetățenilor.

Compania de Apă ARIEȘ execută în această perioadă lucrări de modernizare a rețelelor de apă și apă uzată. Astfel, în comuna Luna se lucrează la ora actuală la proiectul: „Extindere rețea apă potabilă în comuna Luna". Lucrările constau în: introducerea unei lungimi de 1.060 metri de conductă de polietilenă de diametru 110 mm, executarea a 22 de branșamente, a șase cămine de vane, șase hidranți subterani sub Dn 80, iar în cursul lunii decembrie se va executa o subtraversare a drumului european. Acest procedeu este unul foarte modern, datorită căruia lucrările se pot executa fără a crea disconfort traficului rutier de pe drumul național.

Printre obiectivele noastre, de îmbunătățire a calității serviciilor oferite cetățenilor și informare corectă și permanentă a acestora, se află și dezvoltarea organizațională și a condițiilor de lucru în care se desfășoară activitatea angajaților noștri.
Managementul companiei este unul dinamic și modern, este un management care se pliază pe cerințele unei societăți moderne. " Cristian Octavian Matei, director general al CAA.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS