Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Claudiu si Denisa au obtinut locul VII la competitia de la Sibiu

Actualitate
Tools
Typography

Vineri, 25 septembrie, s-a desfăşurat la Sibiu prima zi a competiţiei internaţionale WDSF Transylvanian Grand Prix, concurs destinat doar perechilor din Romania.

Clubul de dans sportiv Potaissa Turda a înscris în competiţie o singură pereche - Moldovan Claudiu - Cantor Denisa - care în finala concursului Pre 10-11 ani a obţinut locul 7.

Sportivii clubului de dans au inceput pregatirile pentru competiţii, cea mai importantă fiind participarea la Campionatele Mondiale de Formaţii, secţiunea latino americane, care va avea loc pe 12 decembrie la Viena, Austria.

Din 6 octombrie se vor relua cursurile de dans pentru adulţi, după următorul program: marţi - ora 20.30.

Cursurile pentru începători au loc marţi şi joi de la ora 16.00, iar pentru miri cursurile se ţin doar cu programare la sediul clubului (în complex Micro 2, lângă Şcoala Gimnazială "Ioan Opriş").

Tot marţi şi joi de la ora 19.30 s-au reluat cursurile de aerobic şi întreţinere corporală.

Urăm sportivilor succes în competiţii şi în noul an şcolar!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS