Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Alexandra Lacatos a obtinut locul II la festivalul international Trixie din Albena, Bulgaria

Actualitate
Tools
Typography

Mebră a clubului de canto "Bella Musica" din Câmpia Turzii, Alexandra Lacatoş a participat la cea de-a IX-a ediţie a International Art Festival "Trixie", desfăşurat în perioada 24-31 august în Albena, Bulgaria.

Participarea Alexandrei Lacatoş la festivalul internaţional din Bulgaria a fost posibilă în urma participării de anul trecut, când a câştigat trofeul televiziunii turce.

La ediţia din acest an, Alexandra Lacatoş a participat alături de câştigătorii de anul trecut de la toate categoriile de vârstă, concurenţii având vârste cuprinse între 8 şi 14 ani.

Participând în concurs cu piesa "Primul cer", tânăra din Câmpia Turzii a reuşit să obţină locul II.

În afară de participarea la festival, Alexandra a avut ocazia să cânte pentru românii din Albena cu prilejul zilelor localităţii, pe data de 24 august.

Cei care au însoţit-o pe Alexandra în deplasarea la Albena, Bulgaria, doresc să mulţumească public celor care au ajutat-o financiar pe mica interpretă să ajungă la festival, precum şi îndrumătorului Alexandrei, profesorul de canto Cornel Pop.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS