Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

LUNA: "Pastile Cailor" au venit inainte de Inaltarea Domnului

Actualitate
Tools
Typography

Momentul comemorării eroilor la monumentul eroilor din Luna pe data de 21 mai 2015 a fost un bun prilej pentru primarul comunei Luna, Laurenţiu Tör, ca, de Înălţarea Domnului, să amintească şi de o altă "sărbătoare".

În alocuţiunea sa primarul comunei a amintit şi de ceea ce numea o realizare a administraţiei locale, cu precizarea că "nu e cazul să facem o dare de seamă de ce-am făcut până acum în ultimul an ", dar...

Dar Laurenţiu Tör a ţinut să facă respectivele precizări.

Mai concret, primarul comunei Luna spunea că "unii ziceau că la Paştile Cailor o să fie cartierul forţaţi asfaltat şi o să fie canalizare". Admiţând gluma şi chiar făcând o incursiune în istoria relativ recentă a omenirii (dacă ne referim măcar la omul de Neanderthal) - "ştim că, la Naşterea Domnului, caii au fost cei mai neodihniţi în acel grajd" - Laurenţiu Tör puncta: "Vreau să vă spun, cu ocazia acestei zile, de Înălţare a Domnului, că am terminat această lucrare care este deosebită în satul nostru şi, bineînţeles, vom continua acolo unde am rămas, respectiv pe vale".

Că nu a fost o dare de seamă am înţeles, dar... dar oare să fi fost - metaforic vorbind (scriind), desigur - o "dare peste nas" scepticilor sau pesimiştilor care nu credeau că anumite lucruri se pot întâmpla? Poate primarul Tör să fie cel care să ne răspundă... sau scepticii?

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS