Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Targul mestesugarilor, manufacturierilor si artizanilor populari are loc in perioada 19 - 20 decembrie 2014 in centrul municipiului Turda

Actualitate
Tools
Typography

În preajma sărbătorilor tradiţionale de Crăciun, Primăria Municipiului Turda organizează o ediţie specială a „Târgului meşteşugarilor, manufacturierilor şi artizanilor populari", în perioada 19 – 20 decembrie 2014, locaţia fiind zona pietonală din centrul oraşului.

Aşa cum v-am obişnuit, la evenimentul pe care îl găzduim periodic, participă producători locali, meşteşugari, manufacturieri, artizani populari din diverse domenii de activitate, ideea municipalităţii turdene fiind aceea de a crea un cadru favorabil în vederea promovării meşteşugarilor din zonă, precum şi pentru conservarea vechilor tradiţii locale. De la târgul nostru nu vor lipsi produsele de apicultură, uleiul de floarea soarelui presat la rece, produsele lactate, iar turta dulce ne va aminti târgurile de altădată. În plus, producătorii noştri vă oferă suveniruri, produse ceramice, ornamente şi decoraţiuni, care pot deveni cele mai potrivite cadouri de Crăciun.

Mulţumim tuturor producătorilor şi partenerilor care ne sunt alături în organizarea târgului, precum şi cetăţenilor comunităţii noastre care au contribuit la longevitatea acestui eveniment. Sărbătorile de iarnă ne oferă fericita ocazie de a adresa tuturor urările noastre sincere de sănătate, armonie şi belşug. Fie ca lumina Crăciunului să ne însoţească, pentru a regăsi împreună frumuseţea tradiţiilor româneşti.
Sărbători fericite tuturor!

Primarul municipiului Turda
Tudor Ştefănie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS