Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

"Impreuna de Craciun" - targ de produse hand made cu scop umanitar

Actualitate
Tools
Typography

Agenția de Consultanţă şi Afaceri Română – ACAR organizează în intervalul 22 - 23 decembrie 2014, Târgul de Crăciun, dedicat persoanelor cu dizabilități, în cadrul Centrului de Incluziune Socială Turda, pe strada Castanilor nr.8 (vis-a-vis de str. Barbu Lautaru), în apropierea Teatrului Municipal.

Târgul de Crăciun va începe la ora 09:00 si va fi deschis vizitatorilor pana la ora 17.00. Voluntarii organizației vor expune cu ocazia Târgului de Craciun, o serie de produse hand-made, realizate de către persoanele cu dizabilități, obiecte cu specific de Crăciun sau suveniruri ce vor putea fi cumpărate de către toți vizitatorii.

Târgul de Craciun este organizat de Agenția de Consultanţă şi Afaceri Română – ACAR, întreaga acţiune având scop umanitar. Toți cei care doresc să facă un cadou celor dragi vor găsi la Târgul ,,Împreună de Crăciun'' obiecte cu specific de sărbatoare oferind în același timp și un ajutor persoanelor cu dizabilități.

Scopul acestui Târg de Craciun este colectarea unor sume de bani prin vânzarea produselor expuse, sume ce vor fi utilizate pentru organizarea de activități pentru persoanele cu dizabilități, în cadrul Centrului de Incluziune Socială Turda, cum ar fi: ateliere de terapie ocupațională, excursii sau tabere de creație.

Informații suplimentare: Agenția de Consultanță și Afaceri Română
Telefon: 0725.359.867, 0364.435.213, Fax: 0364. 435.372.
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ,www.acar-eu.ro

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS