Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Azi debuteaza concursul de pescuit de la "La trei lacuri"

Actualitate
Tools
Typography

Potrivit unui comunicat al Primăriei Câmpia Turzii, în perioada 6-8 octombrie 2014 la complexul de agrement "La trei lacuri" se desfăşoară concursul internaţional de pescuit "Trofeul oraşelor înfrăţite".

Organizat de către Primăria Câmpia Turzii şi Consiliul Local Câmpia Turzii în colaborare cu SC Domeniul Public SA şi Clubul Sportiv Municipal reuneşte opt competitori străini şi opt competitori din Câmpia Turzii, mai exact opt echipe a câte doi parteneri.

În urma concursului - se arată în comunicatul Primăriei - vor fi premiate locurile I, II şi III dar va mai fi oferit şi premiul "Cea mai mare captură".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS