Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Wed, May
101 New Articles

Primăria Turda:  Anunț distribuire alimente

Social
Tools
Typography

Începând de luni, 24.04.2023, cu sprijinul Direcției de Asistență Socială Turda, se vor distribui alimente pentru beneficiarii de venit minim garantat și alocație de susținere a familiei, la locația de pe strada Aurel Vlaicu nr. 3 (fostul Liceu Dr. I. Rațiu – lângă primărie) după următorul program:

⏰Luni-Joi între orele 08.00-13.00 și Vineri 08.00-12.00

În vederea ridicării pachetelor este necesară prezentarea actului de identitate valabil a beneficiarului.

Pentru persoanele/familiile aflate temporar în situații critice în viață, victime ale calamităților, persoane cu handicap, definite conform ordonanței de urgență, precum și în alte situații asemănătoare stabilite prin anchete sociale, distribuirea se va face la o dată ulterioră pe care o vom comunica.

ℹPentru informații suplimentare, vă puteți adresa Direcției de Asistență Socială Turda, str. Avram Iancu nr. 12 Turda sau la nr. de tel. 0738772192.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS