Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Gabriel si Razvan sunt marii castigatori ai concursului "Oul magic" desfasurat la Mihai Viteazu

Eveniment
Tools
Typography

Şi în acest an administraţia locală a comunei Mihai Viteazu s-a gândit la cei mai mici locuitori ai comunei pe care i-a antrenat în diverse competiţii înaintea sărbătorilor pascale.

Primăria comunei Mihai Viteazu, Consiliul Local al comunei Mihai Viteazu şi Căminul Cultural din Mihai Viteazu au fost organizatorii unei serii de competiţii pentru copiii cu vârste între 3 şi 14 ani.

Astăzi, 4 aprilie, de la orele 15.00, reprezentanţi ai organizatorilor, părinţi, bunici, dar mai ales copii au fost prezenţi nu doar să înfrunte vremea extrem de capricioasă ci să câştige premiile puse în joc.

Concurenţii au fost împărţiţi pe două categorii de vârstă - 3-8 ani şi 9-14 ani - pentru trei tipuri de concursuri: alergarea în sac, alergarea cu oul în lingură şi vânătoarea de ouă.

Cei aproximativ 150 de copii s-au luptat, fiecare în felul lui, să fie marele câştigător. Poate şi pentru că dorinţa de câştig era foarte mare, concursurile nu au fost lipsite de căzături cu tot cu sacul, de ouă scăpate din lingură sau de copii care s-au întors de la vânătoarea de ouă plângând şi cu coşuleţele sau pungile goale.

Premiile puse în joc de organizatori au fost: un joc remi pentru locurile întâi, un set de rachete de badminton pentru locurile doi şi un coş cu un iepuraş şi şase ouă de ciocolată pentru locurile trei.
La finalul concursurilor a avut loc şi festivitatea de premiere, fericiţii câştigători fiind, în funcţie de concursul la care au participat şi de categoria de vârstă din care au făcut parte, cei enumeraţi în continuare:

Alergarea cu sacul

Categoria 3-8 ani
- locul I - Daniel Anca
- locul II - Maria Bucea
- locul III - Camelia Adelia
Categoria 9-14 ani
- locul I - Natalia Palea
- locul II - Samira Mancigo
- locul III - Mirela Mateiu

Alergarea cu oul în lingură

Categoria 3-8 ani
- locul I - Agh Hunor
- locul II - Noemi Crişan
- locul III - Palea Sebastian
Categoria 9-14 ani
- locul I - Horaţiu Racolţa
- locul II - Curşeu Sebastian
- locul III - Mihai Cîrjea

Cele mai multe ouă adunate în coşuleţ

Categoria 3-8 ani
- locul I - Tudor Neamţ
- locul II - Lovasz Dora
- locul III - Alexandru Palea
Categoria 9-14 ani
- locul I - Timea Rîşteiu
- locul II - Octavian Cîrjea
- locul III - Erdely Edvin

Vânătoarea de ouă, însă, a mai conţinut, în sine, un concurs: găsirea oului magic.

Pentru fiecare categorie de vârstă era ascuns, printre multe alte ouă, un ou magic: era un ouşor foarte mic care putea fi ratat foarte uşor de copiii prinşi în vâltoarea "vânătorii".

Totuşi, au fost doi fericiţi câştigători: Gabriel Făgădar a găsit oul magic la categoria de vârstă 3-8 ani, în timp ce Răzvan Drăgan a găsit oul magic la categoria de vârstă 9-14 ani.

Fiecare dintre ei au devenit, din aceste motive, marii câştigători ai zilei de sâmbătă, 4 aprilie, intrând în posesia marilor premii: câte o bicicletă pentru fiecare.

Pentru ca niciun copil să nu plece trist de la evenimentul de astăzi, fiecare a primit, din partea organizatorilor, câte un ou de ciocolată la plecare.

Mai multe imagini de la eveniment găsiţi AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS