Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Marcel Bondor si Mihai Trifan, castigatorii incontestabili ai concursului de pescuit de la Campia Turzii

Eveniment
Tools
Typography

Complexul de agrement "La trei lacuri" de la Câmpia Turzii a găzduit, pe parcursul a trei zile, prima ediţie a concursului internaţional de pescuit crap "Trofeul oraşelor înfrăţite".

Inclusiv titlul competiţiei a fost cât se poate de motivat având în vedere că la concurs au fost participanţi din Franţa şi Ungaria, din oraşe înfrăţite cu municipiul Câmpia Turzii.

Aşa cum s-a anunţat de către administraţia locală de la Câmpia Turzii, concursul presupunea formare a opt echipe mixte, locurile de pescuit fiind trase la sorţi în fiecare dimineaţă.

Cei 16 participanţi la concursul de pescuit organizat de Primăria şi consiliul Locsl Câmpia Turzii împreună cu SC Domeniul Public şi Clubul Sportiv din Câmpia Turzii au fost: Alexandru Sebeşi, Bordis Istvan, Carol Fejer, Claudiu Sălăjeanu, Dorin Corovei, Doru Vlas, Fleischman Gabor, Forogo Istvan, Gyurity Bertalan, Lehel Gyorgy (jr), Marcel Bondor, Matheisz Jozsef, Mihai Berchişan, Mihai Trifan, Richard Decout şi Sebastian Soete.

La finalul celor trei zile de pescuit - perioadă în care au fost prinse aproape 250 de kilograme de peşte - pentru premierea câştigătorilor au fost prezenţi primarul Radu Hanga, administratorul public Petre Pop, directorul SC Domeniul Public (Nicolae Mesaroş), preşedintele Clubului Sportiv Municipal (Viorel Crişan) şi consilierii locali Sabin Ghemeş, Gheorge Rece, Florin Popescu, Ilie Giurgiu şi Csutak Ludovic, aceştia fiind cei care au fost prezenţi la complexul de agrement şi pe parcursul desfăşurării concursului.

Diplomele, trofeele şi plachetele au fost înmânate de primarul Câmpiai Turzii, Radu Hanga. Şi, aşa spiritual şi spontan cum este cunoscut, primarul Hanga - după ce a mulţumit pentru invitaţia de a fi prezent la momentul festiv - s-o fi gândit că dacă tot e înconjurat de pescari să le spună, la rândul său, ca introducere, o poveste pescărească: "ca de obicei, n-am venit la muncă, am venit la sfârşit, la cules recolta; nu mi-a plăcut niciodată munca, de-aia m-am făcut şef".

După ce amuzamentul celor prezenţi s-a mai domolit, consilierul local Sabin Ghemeş - mai apropiat de vânătoare decât de pescuit - a strigat pe rând echipele participante pentru ca acestea să primească diplomele de participare, după care s-a trecut la premierea câştigătorilor care au primit diplome, trofee şi plachete, toate înmânate de primarul Câmpiei Turzii.

Echipele participante - şi locul acestora în clasament în funcţie de cantiattea de peşte prins - sunt următoarele:

Marcel Bondor şi Mihai Trifan - 88,69 kg
Dorin Corovei şi Mihai Berchişan - 54,95 kg
Alexandru Sebeşi şi Claudiu Sălăjeanu - 54,13 kg

Matheisz Jozsef şi Fleischman Gabor - 20,97 kg
Forogo Istvan şi Lehel Gyorgy (jr) - 8,47 kg
Bordis Istvan şi Gyurity Bertalan - 7,85 kg
Doru Vlas şi Calor Fejer - 6,94 kg
Sebastian Soete şi Richard Decout - 6,05 kg

Premiul pentru cea mai mare captură a revenit echipei clasate pe locul III, crapul prins de aceasta cântărind 4,440 de kilograme.

Dacă pe parcursul întregii competiţii desfăşurate pe durata a trei zile - sau două zile jumate? - s-au prins 248,052 kg de peşte, ziua cu cea mai mare cantitate de peşte prins a fost chiar prima zi, luni, 6 octombrie, când echipele au prins puţin peste 93 de kilograme de peşte.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS