Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Trei masini implicate intr-un accident care a avut loc azi la Turda | GALERIE FOTO

Eveniment
Tools
Typography

Nu mai puţin de trei autoturisme au fost implicate în accidentul care a avut loc azi la Turda pe strada Ştefan cel Mare între intersecţiea acestei străzi cu strada Petru Rareş şi benzinărie Mol.

Produs în jurul orelor 17.30, evenimentul rutier pare să fi fost cauzat de neatenţia la momentul schimbării benzii de deplasare.
Din informaţiile primite de la unul din agenţii de poliţie aflaţi la faţa locului, conducătoarea auto aflată la volanul unui autoturism marca Seat se deplasa cu direcţia spre centrul municipiului Turda pe banda a doua de circulaţie. Din cauza neatenţiei, când a dorit să schimbe banda de circulaţie a acroşat un autoturism Skoda care circula regulamentar pe prima bandă de circulaţie, având aceeaşi direcţie de deplasare.
În urma coliziunii, autoturismul Seat a fost proiectat pe celălalt sens de circulaţie - care are o singură bandă - într-un autoturism BMW care, de asemenea, circula regulamentar dar în sens opus.
La faţa locului a fost solicitat un echipaj al serviciului de ambulanţă pentru a acorda primele îngrijiri persoanelor care au avut de suferit în urma evenimentului rutier.
Din fericire nu au fost victime omeneşti, de îngrijire având nevoie conducătoarea auto care a stat la baza producerii evenimentului rutier şi conducătorul auto care se afla la volanul autoturismului BMW, acesta din urmă fiind mai mult rănit de perna air-bag-ului care s-a declanşat în momentul impactului dintre BMW şi Seat-ul proiectat pe sensul opus în urma acroşajului cu autoturismul Skoda.

{gallery}2014/140805accidTurda{/gallery}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS