Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Fri, May
84 New Articles

Doar doua proiecte pe ordinea de zi a "extraordinarei" de maine de la Campia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Prin dispoziţia 781 din 5 octombrie 2015 a primarului Radu Hanga, Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii este convocat în şedinţă extraordinară pentru marţi, 6 octombrie, cu începere de la orele 09.00.

Pe ordinea de zi a şedinţei care are loc în sala mică a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" se află doar două proiecte de hotărâre:

1. Proiect de hotărâre privind organizarea în perioada 08-12.10.2015 a întâlnirii dintre delegaţia Municipiului Câmpia Turzii şi delegaţiile oraşelor Mohacs şi Kisber din Ungaria în vederea aniversării a 25 de ani, respectiv 10 ani de la semnarea protocoalelor de înfrăţire a oraşelor pe care le reprezintă.

2. Proiect de hotărâre privind deplasarea unei delegaţii a Municipiului Câmpia Turzii, la Kisber-Ungaria, în perioada 15-19.10.2015.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS