Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

De ce a fost nevoie ca municipiul Campia Turzii sa aiba un nou reprezentant in AGA de la Compania de Apa Aries

Administraţie
Tools
Typography

Unul dintre proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi a şedinţei organizate de îndată a Consiliului Local Câmpia Turzii a fost şi cel privind numirea unui nou reprezentant al municipiului în Adunarea Generală a Acţionarilor a SC Compania de Apă Arieş SA.

Necesitatea acestui proiect de hotărâre a apărut ca urmare a faptului că mandatul fostului reprezentant - Mirela Iurean - a expirat.

Singura propunere pentru un nou reprezentant i-a aparţinut consilierului local PSD Samoilă Gal, care a propus ca noul reprezentant să fie directorul executiv al Primăriei Câmpia Turzii, Mariana Lazăr.

După votul secret exprimat de consilierii locali prezenţi, s-a întocmit un proces verbal prin care era anunţat rezultatul votului.

"A fost o singură propunere, doamna Mariana Lazăr" citea, din procesul verbal, preşedintele comisiei de validare, Bene Andrei, adăugând: "s-au exprimat un număr de 12 voturi, din care 12 pentru, abţineri 0, împotrivă 0. Ca urmare a votului exprimat, doamna Mariana Lazăr este reprezentanta munciipiului în AGA a Companiei de Apă Arieş, drept pentru care s-a încheiat prezentul proces verbal".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS