Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Cladirea Primariei Luna - e sau nu e...?

Administraţie
Tools
Typography

Construirea unei noi clădiri pe amplasamentul actualei clădiri în care se află Primăria Luna continuă să preocupe câţiva cetăţeni ai comunei a căror activitate de a posta comentarii pe reţele de socializare se dovedeşte a fi mereu efervescentă.

Iată de ace am stat din nou de vorbă cu primarul comunei, Laurenţiu Tör, pentru a încerca, din nou, să aducem lumină asupra problemei.

Aşadar ne-a interesat dacă este sau nu o hotărâre clară a Consiliului Local privind construirea unei noi clădiri pentru Primărie. Ba chiar am aflat şi cât de veche e, în acte, actuala clădire, am aflat şi ce se regăseşte în strategia de dezvoltare a comunei pentru perioada 2014-2020, la fel cum am aflat şi dacă banii daţi deja pentru diverse studii în vederea construirii noii clădiri sunt pierduţi sau nu. Şi am mai aflat multe altele.

Dacă sunteţi curioşi ce am aflat - şi vreţi să aflaţi şi voi - vă invităm să regăsiţi discuţia cu primarul comunei Luna EXACT AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS