Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

In Satul Luncani societatea Napoca merge mai departe. Tot asa! Dar retea de apa este...

Administraţie
Tools
Typography

De mai multe ori am scris despre felul în care societatea Napoca a înţeles să îşi onoreze contractul pe care l-a semnat privind lucrările ce le avea de executat în satul Luncani pe fonduri europene. Ba chiar "problema" Napoca a fost asemuită cu o piatră de moară de dus de către administraţia comunei Luna.

Din nou am stat de vorbă cu primarul Laurenţiu Tör măcar cât să încercăm să "luăm pulsul" evoluţiei lucrărilor. " Spre ghinionul, meu s-ar părea că cei care au câştigat licitaţia nici la această dată nu reuşesc să predea, cum se zice, lucrarea «la cheie»", spunea Laurenţiu Tör cu o oarecare dezamăgire.
Deşi există lucrări finalizate de către societatea contractantă - cum ar fi căminul cultural sau grădiniţa - se pare că în continuare există probleme cu staţia de epurare, fiind necesară chiar prezenţa dirigintelui de şantier care să constate neregularităţi şi care să precizeze ce mai are de făcut executantul pentru a se putea face recepţia.
Cu toate acestea, primarul comunei Luna s-a ferit să mai ofere termene privind terminarea lucrărilor pentru că de prea multe ori a primit doar promisiuni şi de prea multe ori, bazându-se pe aceste promisiuni - se pare că a oferit public informaţii care nu s-au dovedit reale pentru că promisiunile nu au fost respectate.
Pe de altă parte, tot în satul Luncani se pare că în altă ordine de idei lucrurile s-au mişcat şi au fost făcute rigole, s-au captat mai multe izvoare şi există reţele de alimentare cu apă, apă pe care, într-un fel sau altul, parte din locuitori o foloseau oricum, însă acum, venind printr-un sistem de reţele se pune problema ceritificării potabilităţii acesteia.
În cazul în care doriţi să vedeţi întreaga discuţie purtată cu primarul Laurenţiu Tör pe aceste două subiecte o puteţi găsi AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS