Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
84 New Articles

Prefectul Szilárd Tasnádi, despre situaţia de la Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Aşa cum se ştie deja, municipiul Câmpia Turzii are o rată a incidenţei la mia de locuitori foarte crescută. Cu 257 de cazuri COVID-19 - raportat la o populaţie de 27.519 de locuitori - Câmpia Turzii a ajuns la o rată a incidenţei de 9,34/1000.

Întrebat despre situaţia de la Câmpia Turzii şi dacă sunt avute în vedere măsuri diferite luând în considerare valoarea ridicată a ratei incidenţei, prefectul judeţului Cluj, Szilárd Tasnádi, a precizat:

DSP consideră că nu se impun alte măsuri suplimentare.
Măsuri administrative nu se pot lua în suplimentar, pentru că sunt deja aplicabile cele mai severe, conform dreptului pozitiv, o măsură mai severă ar fi carantina zonală, însă nu se impune încă.
Din ceea ce ni s-a comunicat, ne putem aștepta la o scădere a ratei.

N.R. - Cei care consideră că numărul populatiei este, în fapt, mai mic decât cel oficial, în baza căruia se fac calculele ştiu că un număr "real" mai mic înseamnă automat o rată a incidenţei "reale" mult mai mare decât cea oficială, nu? :)

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS