Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Consilierul UDMR Adamosy Clara nu da concediul pe munca

Administraţie
Tools
Typography

Când în şedinţa extraordinară a Consiliului Local Turda de pe 17 iulie 2013 s-a emis posibilitatea ca membrii comisiilor 1 şi 5 (buget-finanţe şi cultură) să se întâlnească a doua zi în şedinţă comună pentru a lua o decizie privind Zilele Turzii, consilierul UDMR Adamosy Clara şi-a pus concediul pe tapet.

Solicitând o intervenţie în şedinţa publică, Adamosy a adus la cunoştinţa colegilor un fapt de o deosebită importanţă personală: "Stimaţi colegi, colegii mei din comisia 5 ştiu că eu azi dimineaţă trebuia să plec în concediu".
Iar ca nimeni să nu rămână cu semne de întrebare, Adamosy Clara s-a străduit să facă dovada bunei intenţii: "am venit şi mi-am amânat, cu întreaga familie, plecarea pe după-masă". Însă, totul are o limită, nu? Aşa că "nu mă obligaţi să stau acuma la cinci şedinţe!".
În cazul în care ar mai fi existat persoane care nu înţelegeau ce se petrece, consilierul UDMR a ridicat vălul dezvăluind, concret, ceea ce urma: "deci eu voi lipsi de la această şedinţă mâine (18 iulie - n.r.). Şi, automat, va trebui să lipsesc şi de la şedinţa care va lua o decizie. nu prea îmi convine, dar...".
Foarte pe scurt, din motive de concediu Adamosy Clara îşi anunţa lipsa de la şedinţele în care s-ar putea lua decizii privind organizarea (sau nu?!?!) a Zilelor municipiului turda, ediţia din 2013. Şi mai pe scurt, celălalt consilier UDMR - Csep Leyla - lăsa să se înţeleagă cum că, dacă va fi să fie, oare nu-i aşa că oraşele înfrăţite cu Turda - cum ar fi inclusiv cele din Ungaria - vor avea şi ele un loc la masa distracţiei prilejuite de Zilele Turzii? Îngăduitor pentru că nu dădea de la el, consilierul Cristian Felezeu - preşedinte de şedinţă - lăsa, la rândul său, să se înţeleagă ceva gen "Cum să nu? Nicio problemă!".  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS