Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Un fel de „Te pup, pa, pa... ” spus de Matei Consiliului Local Turda

Administraţie
Tools
Typography

Odată cu desemnarea sa în funcţia de manager al Companiei de Apă Arieş, consilierul local Cristian Matei se afla pe punctul de păşi cu încredere într-o graţioasă stare de incompatibilitate.

Nu suntem siguri dacă lui Matei nu-i place graţia, dar cert este că s-a gândit să evite starea de incompatibilitate, motiv pentru care, la începutul şedinţei extraordinare a consiliului Local turda de pe 17 iulie 2013 anunţa: "astăzi, la sfârşitul şedinţei voi prezenta demisia în scris".
Totuşi, ca să nu lase loc de alte interpretări, Cristian Matei şi le-a prezentat pe ale sale, odată cu mulţumirile pentru colaborare: "sper că nu ne-am făcut necazuri reciproce, din contră, chiar dacă au fost, în anumite situaţii, adversităţi mai mult sau mai puţin dorite, oricum happy-end-ul trebuie să existe, să rămânem prieteni şi colaboratori în continuare". Şi în continuare să vedem cum rămâne cu apa de la robinet, nu?  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS