Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Thu, May
91 New Articles

Nunta de Aur a fost rasplatita cu Diploma de Aur la Luna

Actualitate
Tools
Typography

Un moment integrant al sărbătoririi Zilei Naţionale a României în comuna Luna a fost şi felicitarea şi premierea cuplurilor care în 2015 au împlinit 50 de ani de la celebrarea căsătoriei.

Potrivit primarului comunei, Laurenţiu Tör, au fost avute în vedere cuplurile de pe întreg teritoriul comunei.

"Dorim să premiem pe cei care au împlinit 50 de ani de căsătorie" spunea primarul comunei Luna imediat după ce inclusiv persoanele prezente la evenimentul de la monumentul eroilor au onorat invitaţia de-a participa momentul aniversar.

"Le doresc în primul rând multă sănătate, apoi le doresc să trăiască alături de copii şi nepoţi în linişte şi pace" mai adăuga Laurenţiu Tör înainte de-a trece efectiv la premierea vârstnicilor.

Lista cuplurilor premiate şi felicitate a început cu Damian Ion şi Elena şi a continuat cu Haţegan Toader şi Maria apoi cu Luduşan Ioan şi Susana şi aşa mai departe până când au fost felicitate şi premiate toate cele 26 de cupluri care în 2015 şi-au serbat Nunta de Aur.

"Diploma de aur se acordă familiei (...) la împlinirea celor 50 de ani de căsătorie. Sincere urări de sănătate, fericire, viaţă lungă" scria pe fiecare din cele 26 de diplome oferite de primarul Laurenţiu Tör, diplome alături de care fiecare din cele 26 de cupluri a primit şi câte o mică atenţie financiară din partea administraţiei comunei Luna în valoare de 200 de lei, plicul fiind oferit de viceprimarul Aurel Giurgiu.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS