Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Compania de apa ARIES investeste in oameni si in calitatea serviciilor distribuite

Actualitate
Tools
Typography

În această perioadă, Compania de Apă ARIEȘ continua să construiască și să se modernizeze.



În pararel cu lucrările derulate la sediul central al CAA, se execută lucrări de reabilitare a clădirii care a avut rolul, în trecut, de Centrală Termice (CT 15). Sunt lucrări de extindere a spațiilor operaționale și fac parte din contractul cu denumirea: „Reabilitare clădiri și spații operaționale".

În viitor, CT15 va adăposti biroul metrologic al CAA, birourile angajaților de la direcția producție, magazia de materiale a CAA și arhiva acesteia. Clădirea este prevăzută în proiect cu parter + etaj, iar valoarea lucrărilor se ridică la peste 770 de mii de lei. Trebuie menționat faptul că , aici, cu ceva ani în urmă, era o centrală care aproviziona cu căldură și apă caldă locuitorii din Turda, din cartierul central de blocuri.

Oamenii sunt resursele active ale unei organizații, deoarece potențialul lor contribuie activ la creșterea eficienței unei organizații și atingerea succesului acesteia. Compania de Apă investește în oamenii săi și prin crearea unor condiții de muncă optime, decente și nu în ultimul rând moderne. Și pe aceste lucruri se bazează și stabilirea obiectivelor noastre" Cristian Octavian Matei, director general al CAA.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS