Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Fa-ti vocea auzita! Casting pentru "Sub Reflector" in Turda si Campia Turzii

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
Organizatorii evenimentului Sub Reflector anunță o întâlnire deschisă tuturor celor interesați să participe la un spectacol unic.

În cadrul acestei întâlniri, coordonatorul proiectului, regizorul Cristian Ban, va discuta cu toți cei interesați și va oferi detalii referitoare la următoarele etape.

Participanții vor trebui să se prezinte pe ei și pasiunea pe care își doresc să o aducă sub reflector.

Întâlnirea va avea loc sâmbătă 18 aprilie 2015
- de la ora 11.00 la Cafeneaua La Papion, Piața 1 decembrie 1918, nr.1, Turda
- de la ora 17.00 la Palatul Cultural „Ionel Floasiu", Piața Mihai Viteazu, nr.8, Câmpia Turzii

Ai ceva de spus? Ai o pasiune pe care ți-ai dori să o împărtășești cu alții? Un talent special pentru care îți lipsește publicul?

Dacă răspunsul la oricare dintre întrebările de mai sus este "da", atunci ai noroc! În luna aprilie îți oferim o scenă, un reflector și 10 minute în care să arăți ce știi, cine eşti, să ne spui ce crezi că merită auzit.

Te provocăm să îți iei inima în dinți și să ieși din pasivitate, să fii, măcar o dată în viață, cel privit. Promitem că va fi o experiență de neuitat!

Fă-ți curaj! Vino sâmbătă, 18 aprilie 2015 la prima întâlnire cu echipa „Sub Reflector" și spune-ne povestea ta!

Sunt bineveniți oameni de orice vârstă și cu orice fel de ocupație, care au un talent sau o pasiune deosebită pe care vor să o împărtășească cu ceilalți, într-un cadru special.

Vă reamintim că evenimentul Sub Reflector va avea loc
- pe 24 aprilie, ora 19.00 - în Câmpia Turzii, la Palatul Cultural „Ionel Floaşiu"
- pe 26 aprilie, ora 19.00 - în Turda, la Fabrica de Timp Liber

Pentru înscrieri și alte detalii, ne puteți contacta la 0747 197 501
Sau puteți accesa evenimentul pe pagina de facebook

Un proiect realizat de Reactor de creație și experiment, Cluj cu sprijinul Fundației Comunitare Cluj prin programul Cercul Donatorilor, în parteneriat cu Centrul Rațiu pentru Democrație, Primăria Câmpia Turzii și Clubul Rotary

***

Sub Reflector e un spectacol-eveniment unic, creat de și pentru locuitorii aceluiași oraș, e un loc de întâlnire între cei aflați mereu în public, dar care își doresc să urce pe scenă, și cei curioși să descopere ce povești și talente ascund străinii alături de care trăiesc.
Proiectul Sub Reflector s-a născut în octombrie 2014 și a avut deja două ediții în Cluj.

"La Reactor, artiştii au ocazia să îşi exprime emoţiile, convingerile, căutările, în faţa unui public atent şi curios. Dar publicul? Oamenii care privesc cu fascinaţie scena? Ce pasiuni ascund în ei? Ce ne uneşte, dincolo de viaţa şi jobul de zi cu zi? Ne-am hotărât să ne îndreptăm atenția înspre spre cei care nu sunt obișnuiți cu ea, pentru a vedea ce iese la iveală... sub reflector! Așa s-a născut ideea unui spectacol în care performerii sunt oamenii din jurul nostru, ingineri, pensionari, psihologi sau asistente medicale. Pentru că un om nu se definește numai prin jobul lui, pentru că, așa cum spunea unul dintre participanții clujeni, ai nevoie să faci ceva, pur și simplu, pentru tine. Separat de ce așteaptă de la noi familia, șeful, societatea, avem pasiuni care ne eliberează și ne permit să ne îndeplinim datoriile, lipsiți de frustrări." (Oana Mardare, coordonator de proiecte și membru al echipei Reactor).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS