Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
108 New Articles

Dansatorii turdeni Oana Miron si Moldovan Cornel, prezenti la "Bucovina Open"

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
În 4 aprilie, perechea Moldovan Cornel - Miron Oana a participat la Bucovina Open, concurs naţional de dans sportiv care s-a desfăşurat la Gura Humorului.

La competitie au participat aproximativ 200 de perechi din ţară.

Perechea turdeană s-a calificat în semifinala competiţiei de standard Open Basic 16-35 ani unde a ocupat locul 8, iar la secţiunea Open Basic 16-35 ani latino a ocupat locul 6.

Următoarele competiţii importante la care vom participa vor fi la Braşov, Cluj-Napoca, Baia Sprie, Sighetul Marmaţiei, Dej, Sebeş, Reşita, Satu Mare - concurs Ranking, Campionatul României de Formaţii - Bistriţa.

De asemenea, anunţăm că pe perioada vacantei de primăvară antrenamentele sunt întrerupte, urmând a fi reluate din 20 aprilie, după program normal.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS