Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

In 30 si 31 iulie apa cu presiune redusa la Turda. Vezi in ce zone!

Actualitate
Tools
Typography

(comunicat)
Compania de Apă ARIEŞ SA anunţă furnizarea apei cu presiune redusă precum şi posibilitatea apariției de intermitențe de scurtă durată a furnizării apei potabile în municipiul Turda, miercuri 30.07.2014 în cartierul Oprişani şi Poiana între orele 08:00-18:00 şi de asemenea joi 31.07.2014 între orele ora 08:00-18.00 în zona de centru a oraşului.

Posibilitatea furnizării apei cu presiune redusă este cauzată de testele de închidere şi deschidere la echipamentele montate conform Contractului "Debitmetrie zonală" pachet 04 din proiectul "Extinderea şi reabilitarea Sistemelor de apă şi apă uzată în regiunea Turda Campia-Turzii", respectiv electrovane şi debitmetre.
Ne cerem scuze pentru inconvenienţele provocate şi vă mulţumim pentru înţelegere.

DIRECTOR GENERAL
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS