Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

CAMPIA TURZII: Clubul copiilor a sarbatorit copiii

Diverse
Tools
Typography

Seara de vineri, 21 noiembrie 2014, a fost dedicată copiilor printr-un spectacol care a fost organizat în sala "Mircea Mihăşan" a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" din Câmpia Turzii.

Peste 100 de copii au fost impicaţi în spectacolul de la Câmpia Turzii, spectacol organizat, cu suflet, de Nicuşor Lăcătuş, coordonatorul grupului Melody din cadrul Clubului Copiilor.

Printre copiii care au urcat pe scenă în cadrul spectacolului pentru a încânta cu vocile lor au fost şi Carla Patricia Anca, Ioana Banai, Daciana Constantea, Crina Cristurean, Maya Cristurean, Mădălina Drevar, Teodora Duca, Daria Galea, Luiza Jecan, Paula Keresztesi, Iulia Mocean, Denisa Moldovan, Amalia Pătru, Selena Roşca dar şi grupul Melody în întreaga sa componenţă.

Momentele de interpretare vocală nu au fost singurele din spectacolul în care s-au mai remarcat cei mai mici membri ai ansamblului folcloric "Mugurelul", majoretele "Dream Girls" "Baby Dolls" şi "Fresh Colours", în acelaşi spectacol fiind de remarcat momente precum "Cercurile magice", momentele de umor asigurate de Crina, andra, Denisa, Paula, Ioana, Bogdan şi Mihăiţă sau momentul de interpretare solo trompetă al lui Mihăiţă Olăsutean.

Aşa cum au precizat organizatorii şi cum s-a putut vedea şi în mesajul afişat pe scenă, spectacolul a fost organizat cu ocazia Zilei Internaţionale a Drepturilor Copilului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS