Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

La Luna, taxele si impozitele nu se vor majora in 2015 fata de 2014 | VIDEO

Interviu
Tools
Typography

Din spusele primarului comunei Luna, Laurenţiu Tör, taxele şi impozitele pentru anul viitor în comuna Luna ar urma să fie stabilite într-o şedinţă de consiliu din această lună.

Cum a decurs discuţia cu primarul comunei Luna şi ce glume a făcut Laurenţiu Tör aflaţi din rândurile de mai jos.

Rep.: În legătură cu bugetul aş vrea să vă întreb care este situaţia... Toamna se numără bobocii, la alţii se aprobă impozitele şi taxele pentru anul următor. Administraţia de la Luna a procedat la o astfel de aprobare, sau urmează?
L.T.: Da, pe masă acuma la mine se află exact colectările pe care le-am făcut până la această dată şi ce mai avem de colectat şi vreau să spun că având în vedere multele ordonanţe care au apărut şi schimbarea codului fiscal şi văd că, fiind un an de alegeri prezidenţiale, am văzut că guvernul Ponta este destul de darnic. am zis că e bine să facem aceste aprobări de taxe şi impozite în luna septembrie, deci ar fi cam spre sfârşitul lunii o şedinţă în care să aprobăm taxele pentru anul 2015.
În principiu vreau să spun că ele nu se vor mări faţă de anul curent şi unde putem să reducem acolo vom reduce.
Rep.: Păi mi se pare că, oricum, se lasă şi la latitudinea administraţiei locale - pe anumite capitole - să hotărască între anumite valori...
L.T.: Între valori minime şi maxime. Nu vom pune biruri pe cetăţenii comunei pentru că, aşa după cum ştim, nu suntem într-o situaţie foarte bună, dimpotrivă, foarte mulţi şomeri, foarte mulţi oameni fără serviciu...
Rep.: Să înţeleg că enunţul cu "nu vom pune biruri" nu vine ca anunţ în an electoral, că spuneaţi că Ponta e darnic...
L.T.: Nu, nu, nu... el poate ne dă nişte...
Rep.: ...deci nu e afirmaţie de campanie asta cu "nu vom pune biruri"...
L.T.: Nu, nu. Am spus că nu vom mări faţă de anul curent aceste taxe.

Înregistrarea video a acestui moment de discuţie poate fi urmărit AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS