Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

PNL Cluj a marcat Ziua Educatiei pe 5 octombrie

Diverse
Tools
Typography

- comunicat -
Organizația Femeilor Liberale Cluj și Comisia de Educație a PNL Cluj au marcat Ziua Educației, care se sărbătorește anual în 5 octombrie, prin organizarea unei Conferințe cu tema „Educația încotro?”.

Conferința a reprezentat un dialog între invitați și cei aproape o sută de participanți, majoritatea implicați în sistemul actual de educație, despre ceea ce a reprezentat educația pentru Romȃnia, despre ceea ce reprezintă educația azi, dar, mai cu seamă, despre ceea ce ne dorim să reprezinte educația în Romȃnia.
Prof. Univ. Dr. Călin Felezeu - Decanul Facultății de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei UBB Cluj-Napoca și co-președinte al PNL Turda, Prof. Univ. Dr. Ioan Chirilă - Președintele Senatului UBB Cluj-Napoca și Prof. Univ. Dr. Adrian Opre - Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei UBB Cluj-Napoca, au vorbit invitaților atât despre așteptările pe care le au cei implicați în învățămȃntul universitar clujean de la decidenții politici, cât și despre soluțiile care ar putea să resusciteze învățămȃntul romȃnesc, aflat acum în moarte clinică.

Invitata de onoare a Conferinței a fost doamna deputat Raluca Turcan, co-președinte a Comisiei de educație a PNL, care a vorbit participanților despre viziunea liberală cu privire la dinamica sistemului de învățământ românesc, așa cum se regăsește ea în Programul liberal de guvernare, propus romȃnilor de viitorul guvern PNL.

S-au mai adresat participanților la eveniment: Marinela Marc și Adrian Oros (deputat PNL Cluj), co-președinți ai Comisie de educație a PNL Cluj, Radu Zlati, deputat PNL Cluj și co-președintele PNL Cluj, și, nu în ultimul rând, parlamentarul european Daniel Buda.

Prin astfel de acțiuni, PNL Cluj dorește să aducă față în față societatea civilă și oamenii politici pentru a găsi împreună soluții la problemele cu care ne confruntăm cu toții în toate domeniile de activitate, dar, mai ales, să atragem oamenii spre viața politică, să demonstrăm că singura soluție pentru schimbarea profundă a clasei politice este IMPLICAREA.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS