Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Azi, Zoltan Veres sustine o conferinta despre relationare la sediul Fun Kids Turda

Diverse
Tools
Typography

Azi, 29 septembrie, cu începere de la orele 18.00, toţi cei interesaţi să afle mai multe detalii despre ce înseamnă relaţionarea - fie că e vorba de relaţionarea cu cu ceilalţi fie chiar de relaţionarea cu sine - sunt aşteptaţi la sediul Fun Kids Turda.

Împreună cu EFT Academy Romania, Fun Kids Turda găzduieşte conferinţa gratuită cu titlul "Calea către relații mai bune cu tine și cei din jur".

Aşa cum promit şi organizatorii, conferinţa ar putea oferi răspunsuri la dileme precum "De ce calitatea relaţiilor tale (inclusiv cea cu propria persoană) nu este aşa cum ţi-ai dori", "Motivele pentru care uneori simţi că nu eşti pe aceeaşi lungime de undă cu ceilalţi", "Ce să faci ca să fii mai conştient de emoţiile tale şi să le gestionezi mai bine" sau chiar să afle "Ce este EFT, de ce funcţionează şi cum poate ajuta".

Găzduită, aşadar, la sediul Fun Kids Turda - Piaţa 1 Decembrie 1918, nr. 11 - cu începere de la orele 18.00, conferinţa este susţinută de Zoltan Veres - speaker, trainer şi coach - specializat în dezvoltarea Inteligenţei Emoţionale în cadrul companiei Refleqt şi care de mai bine de zece ani, s-a dedicat studiului naturii umane prin lumea emoţiilor.

Certificat şi acreditat internaţional de "Six Seconds" - "Six Seconds" este cea mai mare organizaţie internaţională din lume axata exclusiv pe dezvoltarea inteligenţei emoţionale - în Dezvoltarea Inteligenţei Emoţionale, Zoltan Veres susţine training-uri, seminarii, workshop-uri şi sedinte de coaching care se bazeaza pe dezvoltarea inteligenţei emoţionale şi EFT (Emotional Freedom Techniques - tehnici de eliberare emoţională).

În cadrul aceleiaşi companii Refleqt, Zoltan Veres ajută companiile sa îşi crească performanţa şi productivitatea prin creşterea inteligenţei emotionale a angajaţilor şi face asta prin team coaching, coaching one on one, training-uri şi workshop-uri în domeniul dezvoltării inteligenţei emoţionale.

Până în prezent a făcut peste 2.000 de ore de coaching cu clienţi din domenii diverse precum management, antreprenoriat, marketing şi vânzări, financiar, medical sau educaţie.
Cei care doresc mai multe informaţii despre conferinţa de la Turda le pot solicita la numărul de telefon 0746-616519, număr de telefon la care se pot face şi rezervări întrucât locurile sunt limitate.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS