Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Wed, May
101 New Articles

Performanta si pasiune: Clubul Copiilor Turda | GALERIE FOTO

Diverse
Tools
Typography

Clubul Copiilor din municipiul Turda (str. Dr. I. Raţiu nr. 23) este locul unde performanţa şi pasiunea se imbină în mod armonios şi unde cunoştinţele acumulate la şcoala, dar şi aptitudinile native sunt dezvoltate şi puse în valoare prin activităţile desfăşurate în cadrul cercurilor ce se regăsesc în oferta instituţiei de învăţământ.

Aşa după cum amintea şi directorul instituţiei, prof. Dan Ielciu, Clubul Copiilor Turda are profesori foarte bine pregătiţi în domeniul în care sunt specializaţi, fiind extrem de devotaţi activităţii didactice pe care o desfăşoară. Multiplele premii şi medalii obţinute la competiţiile şcolare internaţionale, naţionale, regionale, interjudeţene, judeţene sau locale, dar şi numărul mare de elevi ce vor să-şi perfecţioneze abilităţile în cadrul Clubului Copiilor din municipiul Turda, sunt argumente de necontestat.

Unitatea de învăţământ acoperă o paletă vastă de activităţi, pentru care pot opta elevii de gimnaziu din şcolile turdene: cultură şi civilizaţie engleză, dans modern, muzică instrumentală, karting, ceramică, pictură, gimnastică, balet, dans modern, aeromodelism, electronică, informatică, fotbal, ecoturism etc.

În limita locurilor disponibile, elevii pot fi înscrişi de părinţi sau de reprezentanţii legali, zilnic, de luni până vineri, la adresa amintită mai sus, între orele 08.00-15.00 Informaţii suplimentare se pot obţine la nr. de telefon (0264) 311-539

{gallery}2014/141012MBpasiune{/gallery}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS