Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Scoala Avram Iancu a avut un invitat special

Diverse
Tools
Typography

- comunicat -
În cadrul săptămânii prevenirii criminalităţii, 29 septembrie - 5 octombrie 2014, s-au organizat o serie de activităţi specifice şi la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu" din municipiul Turda.

Dintre acestea amintim o activitate susţinută de domnul colonel (r) Aurel Feneşan, cu tema „Cine eşti şi ce vrei să fii?".

Subiectul central a fost disciplina şi necesitatea respectării unor reguli în diferite împrejurări. Această activitate a avut loc din iniţiativa doamnei prof. pentru înv. primar Gabriela Crişan şi s-a adresat în primul rând elevilor din clasa I C.

Evenimentul a marcat şi ziua persoanelor vârstnice, subliniindu-se importanţa respectului pentru acestea.

Activitatea a început cu prezentarea invitatului, apoi fiecare elev s-a descris în câteva cuvinte, evidenţiindu-şi punctele tari. Au fost abordate, pe rând, şcoala, familia, strada şi au fost discutate regulile de comportare în cadrul fiecăreia dintre ele. S-a remarcat interesul deosebit al elevilor pentru tema prezentată, aceştia punând multe întrebări invitatului.

Atmosfera a fost una foarte plăcută, descrisă perfect de poezia domnului colonel (r) Aurel Feneşan, din care redăm o strofă:

„Să vă puneţi o dorinţă,
Din flori să iasă sămânţă,
Să răsară un copac mare,
Printr-o bună învăţare.
Coroana copacului,
Fie mintea omului.
Ramurile sunt create
Ca mânuţe-adevărate.
Tulpina e trupul viguros,
Să îl faceţi sănătos!"

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS