Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Maine: Excelsior pentru dascalii din Campia Turzii

Diverse
Tools
Typography

De Ziua Internaţională a Educaţiei administraţia publică locală de la Câmpia turzii s-a gândit la cei care coriesc destinele copiilor şi ale tinerilor şi îi îndrumă pe calea educaţiei.

Intitulat "Excelsior pentru dascălii noştri" spectacolul pregătit de Primăria şi Consiliul Local Câmpia Turzii are loc mâine, luni, 6 octombrie 2014, cu începere de la orele 17.00 în sala "Mircea Mihăşan" a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" din Câmpia Turzii.

Aşa cum se precizează în comunicatul de presă al Primăriei Câmpia Turzii, spectacolul este " adresat cadrelor didactice şi personalului auxiliar din instituţiile de educaţie ale municipiului nostru".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS