Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Exista si "birocratie electronica", este de parere primarul comunei Luna | VIDEO

Administraţie
Tools
Typography

Derularea proiectelor - în special a celor mai ample - la nivelul unei comunităţi nu pare să fie chiar floare la ureche. Un astfel de proiect care se intenţionează a se derula la Luna pare să întâmpine dificultăţi.

În acest sens, gândul primarului Laurenţiu Tör se îndreaptă tocmai spre Serviciul Electornic de Achiziţii Publice (SEAP): "Într-un fel sunt dezamăgit pentru că noi acum o lună şi ceva am pus pe SEAP proiectul pentru asfaltare în cartierul Forţaţi. Cei de la SEAP au cerut foarte-foarte multe lămuriri", primarul comunei Luna - întrebat fiind despre ce "lămuriri" e vorba - spunând: "Păi, de exemplu, ce se întâmplă în cazul în care două societăţi care sunt la licitaţie oferă acelaşi preţ. În caietul de sarcini noi am specificat: este vorba de preţ - un lucru normal, preţul mai mic - şi preţul de execuţie. Pe lângă asta mai sunt, dar am fost puşi în situaţia de a da a doua oară un răspuns. Deci din nou am pierdut în jur de zece zile până am dat răspunsul iar încărcarea pe acest site a caietului de sarcini s-a făcut foarte-foarte greu. Nu pot să-mi dau seama de ce se poate încărca un caiet de sarcini atât de greupe acest site".

Mai multe elemente de discuţie precum şi detalii despre proiectele pentru cartierul Forţaţi puteţi afla urmărind înregistrarea video a discuţiei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS