Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Marsul "Copilarie in culori", reprogramat pentru joi, 27 noiembrie 2014

Actualitate
Tools
Typography

Primăria Câmpia Turzii prin Centrul de Recuperare "Carine" împreună cu DGASP Cluj prin Centrul de Zi "Spiriduşii" Câmpia Turzii, anunţă desfăşurarea marşului "COPILĂRIE ÎN CULORI" în data de 27 noiembrie 2014, între orele 11.00-12.00.

Acţiunea are ca obiectiv marcarea Zilei Internaţionale a Drepturilor Copilului şi, totodată, sensibilizarea societăţii cu privire la nevoia de schimbare în ce priveşte abordarea copiilor, prin prisma drepturilor pe care le au, învăţându-i în acelaşi timp să devină adulţi responsabili.

Vă reamintim traseul: plecare din parcul situat vis-a-vis de Primăria Câmpia Turzii, traversarea centrului oraşului, ocolirea Liceului Teoretic "Pavel Dan" şi oprire în parcul mare al oraşului.

Dacă gândiţi şi simţiţi la fel, alăturaţi-vă nouă!

Coordonator Centrul de Recuperare "Carine"
Irina Munteanu

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS