Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

30
Tue, Apr
106 New Articles

Expozitie de animale mici si pasari, maine, la Turda

Eveniment
Tools
Typography

Consiliul Local și Primăria Municipiului Turda în colaborare cu Casa de Cultură a Municipiului Turda vă invită să luaţi parte la "Expoziţia cu vânzare de animale mici şi păsări" care se va desfăşura joi, în data de 09.04.2015, cu începere de la orele 8:00 zona pietonală.

Expoziţia este deschisă publicului larg, iar expozanţii fac parte din categoria deţinătorilor de animale mici şi păsări de pe raza municipiului Turda şi a împrejurimilor localităţii.

De asemenea, în jurul orei 13.00, organizatorii au pregătit momente speciale: ţarc cu animale (ponei, măgăruşi şi iepuri) ce vor încânta privirile trecătorilor, iar spre bucuria copiilor vor fi amplasate, la fel ca în fiecare an, figurine de ouă şi iepuraşi.

Toți cei prezenți, vor avea parte de surprize din partea organizatorilor.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS