Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Sedinta ordinara a Consiliului Local Campia Turzii are loc joi, 19 noiembrie 2015

Administraţie
Tools
Typography

În baza Dispoziţiei 861/13.11.2015 a primarului municipiului Câmpia Turzii, Consiliul Local al municipiului este convocat în şedinţă ordinară pentru ziua de joi, 19 noiembrie 2015, de la orele 13.00.

Ordinea de zi a şedinţei care are loc în sala de şedinţe a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" este următoarea:

1. Proiect de hotărâre privind înființarea Centrului de educație timpurie antepreșcolară

2. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Organigramei, numărului de personal și a Statului de funcții ale aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Câmpia Turzii și ale serviciilor publice de interes local.

3. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Câmpia Turzii pentru anul 2015.

4. Proiect de hotărâre privind constituirea comisiei de concurs și a comisiei de soluționare a contestațiilor în vederea ocupării postului vacant de consilier juridic, gradul IA, din Aparatul Permanent al Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării prin licitaţie publică a imobilului situat în municipiul Câmpia Turzii, str. Gheorghe Bariţiu, nr. 40C, fosta Centrală Termică nr. 10.

6. Proiect de hotărâre privind completarea și modificarea Inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public și domeniul privat al Muncipiului Câmpia Turzii.

7. Proiect de hotărâre privind desemnarea persoanei împuternicite să semneze și să depună declarații fiscale pentru societatea Parc Industrial Câmpia Turzii.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea concesionării directe a unui teren în suprafață de 354 mp, aflat în proprietatea municipiului Câmpia Turzii, în favoarea domnului Hada Cristian, în vederea extinderii construcției proprietatea concesionarului pe teren alăturat.

9. Proiect de hotărâre privind desemnarea persoanelor care să elaboreze raportul anual privitor la activitatea societăților comerciale aflate sub tutela Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii, conform prevederilor O.U.G. nr. 109/2011.

10. Proiect de hotărâre privind acordarea avizului favorabil pentru externalizarea serviciului de spălătorie la Spitalul Municipal "Dr. Cornel Igna" Câmpia Turzii.

11. Proiect de hotărâre privind numirea membrilor Consiliului de Administrație al S.C. DOMENIUL PUBLIC CÂMPIA TURZII S.A.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea ACTULUI ADIȚIONAL la Contractul de delegare a serviciului public de salarizare, aprobat prin HCL nr.75/2008.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate și indicatorilor tehnico economici pentru obiectivul de investiții "TRECEREA ÎN SUBTERAN A CABLURILOR DE ILUMINAT PUBLIC ȘI CURENȚI SLABI ȘI MODERNIZARE ILUMINAT PUBLIC ÎN ZONA CENTRALĂ A MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII" elaborat de S.C. REEA PROCONS SERV S.R.L.conform Contractului 41/07.05.2015.

14. Proiect de hotărâre privind modificarea și actualizarea tarifelor pentru activitatea de curățare manuală a zăpezii imbibate, înghețată și/sau afânate pe trotuare din asfalt și pavele.

15. Întrebări și interpelări formulate de către consilierii locali.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS