Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Rezultate si realizari ale clubului de dans sportiv "Potaissa Turda" in 2014 | GALERIE FOTO

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
Anul 2014 a fost un an plin de evenimente pentru sportivii Clubului de Dans Sportiv Potaissa Turda, începând cu luna martie şi terminând cu spectacolul de final de an organizat în decembrie la Restaurantul Sun Garden.

Am obţinut 258 de medalii (locurile 1-7) în finalele a 17 competiţii naţionale, din care 116 medalii de aur, argint şi bronz: 22 medalii de aur (locul 1), 44 medalii de argint (locul 2) şi 50 medalii de bronz (locul 3).

Cele mai importante rezultate la echipe:
Loc 1 - Campionatul Naţional de Formaţii - secţiunea latino americane cu dans rusesc (Katiusa)
Componenţa formaţiei: Costişor Dragoş - Păcuraru Adelina, Moldovan Cornel - Miron Oana, Szekely Bogdan - Pastor Izabela, Joldeş Stefan - Pop Alexandra, Todea Paul - Verneş Vera, Petric Raul - Mucea Iulia, Rigman Darius - Precup Raluca şi Nicula Razvan - Yamanaka Nina
Loc 2 - Cupa Floris - Categoria Show - dans de caracter - dans arăbesc (Fatimah)
Loc 2 - Cupa Floris - Secţiunea standard - categoria 6-11 ani - (Copiii mărilor)
Loc 3 - Cupa Floris - Show - dans chinezesc (Feng shun)

Rezultate în competiţiile de perechi:
- Moldovan Cornel - Miron Oana - dubli finalişti în Campionatul Naţional de Clase - Reghin, categoria D 16-18 ani, secţiunile standard şi latino americane.
- Joldeş Ştefan - Pop Alexandra - semifinalişti în Campionatul Naţional de Clase - Reghin, categoria E 16-18 ani.

Promovare în clasa superioară:
- Costişor Dragoş - Păcuraru Adelina (clasa C ambele secţiuni)
- Moldovan Cornel - Miron Oana (clasa C secţiunea standard)
- Szabo Robert - Crişan Mădălina (clasa E)
- Florea Rareş - Koti Giorgiana (clasa E)
- Saroşi Rareş - Crişan Maria (clasa H)

Cei mai tineri sportivi, viitorul clubului, cu rezultate deosebite:
Saroşi Rareă - Crişan Maria
Rus Antonio - Pop Alexia
Dabija Daniel - Bereckmeri Iris
Nicola Răzvan - Lazăr Irina
Moldovan Claudiu - Cantor Denisa
Florea Antonio - Olari Anamaria
Vasvari Dragos - Oltean Lorena
Ghica Rareş - Puca Daria
Kovacs Ştefan - Apostol Briana
şi altii...

Reprezentantii clubului au avut şi ei o activitate bogată, şi anume:

Alin Miron
- secretar FRDS - Preşedinte Comisie de Disciplină şi Antidoping
- a fost secretar la 30 de competiţii, dintre care 5 internaţionale, două în Bucureşti, câte una în Timişoara şi Braşov şi una în Ankara (Turcia).

În cadrul Galelor Dansului Sportiv Românesc care a avut loc la Reghin, Alin Miron a fost premiat de către Preşedintele FRDS, dl. Deputat Vasile Gliga, pentru activitatea în Cadrul Biroului Federal şi pentru ajutorul dat în organizarea Adunării Generale a Federaţiei Mondiale de Dans Sportiv de la Bucureşti.

Diana Miron
- a fost arbitru open la 23 de competiţii naţionale
Cantonamentul a reunit aproximativ 75 de sportivi din Turda, Câmpia Turzii, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Bistriţa şi Cluj-Napoca şi a fost organizat la Noul Săsesc, unde de 10 ani sportivii încep pregătirea pentru competiţiile din toamnă.

Participare la preselecţia emisiunii "Românii au talent",
Participare in emisiunea "Weekend in familie" - Antena 1 Cluj, alături de solistul Raoul şi producătorul muzical Alex Malschi.
Participare în spectacolul de caritate "Artă pentru viaţă" - Turda, "Ziua Îngerilor" de la Campia Turzii, Zilele Oraşului Ocna Mureş, spectacolul de final de an al Şcolii "Ioan Opris"

Clubul de Dans Sportiv organizează:
- cursurile de dans sportiv şi de societate pentru copii
- cursuri de dans de societate pentru adulţi
- dansul mirilor
- curs de aerobic - stil tonic

Mulţumim celor care au fost alături de noi şi au directionat 2% din impozit pe venit către clubul nostru. Din fondurile primite s-au achiziţionat două aparate de dezumificare.

Anul competiţional 2015 va începe în martie, iar pentru noi va fi un an aniversar - 20 de ani de la înfiinţarea clubului. Pe 21 martie vom sărbători cei 20 de ani de activitate cu ocazia organizării Cupei Potaissa la dans sportiv - Ediţia a XX-a.

Mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat până acum sportivi, prieteni, părinţi, sponsori, şi nu în ultimul rând Primăriei şi Consiliului Local Turda.

{gallery}2015/150122dansRetro{/gallery}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS