Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Eveniment la MACN: Expoziția Trialog. Feleki Károly. Foto, desen, afiș - Vernisaj: miercuri, 22 ianuarie 2020, ora 18

Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituție publică de interes județean, care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, organizează, în perioada 22 ianuarie – 2 februarie 2020, expoziția personală a artistului Feleki Károly, care reunește lucrări din diferite perioade de creație ale artistului.

Vernisajul va avea loc în data de 22 ianuarie 2020, de la ora 18:00. Vor lua cuvântul: Lucian Nastasă-Kovács, managerul Muzeului de Artă Cluj-Napoca; prof. univ. dr. Ioan Horvath Bugnariu și István Feleki, curatorul expoziției.

Feleki Károly, născut la Cluj-Napoca în 1955, este absolvent al Secţiei Design din cadrul Institutului de Arte Plastice “Ion Andreescu” din Cluj, promoţia 1978. În 2006, a obținut doctoratul la aceeaşi instituţie cu teza: „Imaginea fotografică de la investigaţie la mărturisire”. De-a lungul timpului, artistul a expus în peste 30 de expoziții personale atât în țară, cât și în străinătate.

Expoziția va rămâne deschisă publicului spre vizitare până în data de 2 februarie 2020, de miercuri până duminică inclusiv, în intervalul orar 10:00-17:00.