Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Conferinţă şi lansare de carte Dan Puric la Turda

Casa Municipală de Cultură Turda continuă seria de evenimente / conferinţe debutată cu ceva timp în urmă prin prezenţa lui Dorel Vişan cu conferinţa “Omul şi taina lui”.

Astfel, Teatrul “Aureliu Manea” Turda este instituţia care va găzdui conferinţa “Să fii român” susţinută de Dan Puric şi lansarea de carte care are loc în acelaşi timp şi în acelaşi loc.

Posibil şi cu sprijinul Primăriei Turda şi a Consiliului Local Turda, dublul eveniment al cărui producător este Ionuţ Drăgotesc se desfăşoară marţi, 16 mai 2017, cu începere de la orele 19:00.

“Vino la conferinţa susţinută de DAN PURIC! E pentru noi toţi!” era îndemnul postat pe pagina oficială de facebook a Casei Municipale de Cultură Turda, loc în care doritorii erau informaţi că biletele care oferă accesul la eveniment se găsesc la Casa Municipală de Cultură Turda, informaţii în acest sens putându-se obţine şi la numărul de telefon 0264-311980.